PODZIMNÍ OVESNÁ KAŠE podle @alishaeasycooking
Začít den teplou snídaní je obzvlášť v podzimních měsících velmi příjemné a kaše z ovesných vloček vás na dlouho zasytí a díky své přirozené sladkosti i uspokojí chuť na sladké. Navíc mlsáte zdravě, zvlášť když kaši doplníte ovocem, oříšky nebo semínky a pokud ji jako AlishaEasyCooking uděláte z našeho kokosového mléka, které je bez laktózy, tak vám kaše nezatíží ani žaludek, jak někteří říkají.
~
Co budeme potřebovat pro 2 osoby:
- 1 jablko či hrušku
- plátek másla
- 1 lžíce třtinového cuktu
- naše bio skořice
- 3 lžíce našeho kokosového mléka
- 3-5lžic ovesných vloček
- 1 hrnek vody
Návod k přípravě:
Jablko nakrájíme na kostky a na plàtku másla, 1 lžičce třtinového cukru a špetce skořice necháme prohřát a zkaramelizovat cca 10minut Mezitím si uvaříme kaši (v hrnku vody rozmíchám 3lžíce našeho sušeného kokosového mléka) , přivedeme k varu a na závěr vhodíme ovesné vločky 3-5lžic podle toho, jak máte rádi kaši hustou) nyní smícháme karamelizované jablíčko a posypeme libovolnými ořechy či semínky dobrou chuť